Veranda’s in elke stijl

Veranda’s

Het Leefveranda concept

WOONVERANDA’S VAN LANDELIJK TOT MODERN DESIGN

Een leefveranda impliceert een totaalconcept. Zowel de sfeer van de leefruimte als het spel van licht moeten één geheel worden. Hierbij kan alleen maar gebruik gemaakt worden van de hoogste kwaliteitsnormen en materiaalkeuzes. Dit zorgt ervoor dat een leefveranda een uniek concept is waar leefruimte en tuin in harmonie samenvloeien. De veranda kan zowel een uitbreiding zijn van je keuken als van je living, of van beide. Het is een naadloze overgang van ruimte in je woning! Zo kan je elk seizoen ten volle genieten van wat de natuur je buiten je leefveranda aan schoonheid te bieden heeft.

Afspraak maken?

+32 473 800 717

Z

Veranda op maat

Z

Incl. ruwbouwwerk

Z

Hybride systeem

Hybride veranda constructie

In samenwerking met FLANDRIA Aluminium maken wij voor onze dakconstructies gebruik van een uniek gepatenteerd systeem waarbij aluminium I-profielen gecombineerd worden met de gangbare vorm van skeletbouw. Deze combinatie heeft tot resultaat dat zowel de isolatie als draagkracht van uw veranda tot een optimaal niveau gebracht worden.

EEN GEPATENTEERD SYSTEEM
  • Ongelimiteerd design
  • Uitbreidbaar met pergola of afdak
  • Bewezen duurzaamheid
  • Exceptionele thermische isolatie
  • Rolluiken mogelijk
Veranda hybride constructie

Verbouwingen en ruwbouwprojecten

Meestal is een veranda een volledige uitbreiding van de woning. Dit vraagt dan soms ook ingrijpende verbouwingswerken. Bijvoorbeeld het uitbreken van muren (dikwijls steunmuren), afbraakwerken van bestaande constructies, leggen van de nodige nutsvoorzieningen, betonwerken, metselwerken, elektriciteits- en sanitair werken, verwarmingswerken. Het is dan ook meer dan aangeraden om samen te werken met een firma die ervoor zorgt dat alles voor de klant geregeld én opgevolgd wordt. De klant moet zo zelf niet op zoek gaan naar verschillende vakmannen en aannemers. Met andere woorden, een samenwerking met Residence Veranda’s impliceert indien gewenst een totaalpakket!

Woning met grote tuin en veranda

Rolluiken, zonnewering en airco

De uitwerking van ons hybride veranda systeem heeft geresulteerd in de mogelijkheid om zonnewering of rolluiken op discrete wijze te integreren in het geheel. Dit als antwoord op de wensen van vele klanten om ’s avonds absolute privacy te hebben (rolluiken) of om de directe inval van zonlicht te verminderen (zonnewering).

Tevens biedt het hybride systeem de mogelijk tot inbouw van verregaande HVAC-oplossingen zoals koeling, verwarming en ventilatie. Zo kan er elk seizoen een ideaal klimaat gegarandeerd worden in uw veranda en zelfs woning. Nooit te warm en nooit te koud, gewoon optimaal genieten van uw leefruimte!

Veranda met gesloten zonnewering rolluiken

Luxe veranda's met een landelijk of modern design!

Laat u inspireren door foto’s van onze recente veranda ontwerpen!

Over ons

Residence Veranda’s. Specialisten in Verandabouw. Daar waar kwaliteit en design elkaar ontmoeten.

Logo Residence Veranda's

© Residence Veranda's - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy