Luxe Pergola’s

Pergola’s

Extra genieten van uw tuin!

PERGOLA’S OP MAAT VAN UW WONING

Het verlangen van onze klanten om meer deel uit te maken van de tuinomgeving tijdens de lente-, zomer- en herfstmaanden heeft geleid tot de creatie van de Luxe Pergola. De sfeer en de authenticiteit van uw leefruimte is hier in perfecte harmonie met de omgeving en uw tuin. Het voelen van wat moeder natuur te bieden heeft, maar toch de nodige bescherming tijdens regendagen. De pergola is dé plaats waar natuur en comfort elkaar ontmoeten.

De tendens van de standaard pergola naar de luxe pergola is niet meer te stoppen! Een pergola is een buitenleefruimte geworden, waar gezelligheid en sfeer troef zijn. Zowel de combinatie van Veranda met Pergola als een alleenstaande pergola behoren tot de mogelijkheden.

Afspraak maken?

+32 473 800 717

Z

Design op maat

Z

Hoogwaardige materialen

Z

Totale afwerking

Pergola

Als een bestaande woning op zichzelf voldoende ruimte en licht geeft, is de aanbouw van een Pergola de ideale oplossing. Dit kan zowel in aansluiting op uw woning als losstaand en geïntegreerd in uw tuin. Tevens stellen wij meer en meer vast dat zulke Pergola’s zelfs een sauna, jacuzzi of buitenkeuken kunnen herbergen. Daar waar de beslotenheid van de woning voldoet aan de basisbehoefte van ruimte en licht, geeft een Pergola een extra dimensie waar comfort, gezelligheid en sfeer elkaar ontmoeten met het buitenleven in de tuin.

Pergola terrasoverkapping met lounge zetels

Combinatie Veranda & Pergola

Daar waar de veranda een uitbreiding is van de woning, kan deze met een pergola naadloos overlopen naar een extensie van de tuin. Residence Veranda’s geeft u de mogelijkheid om de stijl van uw interieur in woning en veranda te laten overvloeien naar de sfeer van uw terras en buitenomgeving. Er zijn zelfs klanten die in hun Luxe Pergola een hout- of pelletkachel geïnstalleerd hebben, wat tijdens de koudere dagen zorgt voor een bijzonder gezellige sfeer. Verder zijn alle voorzieningen zoals verlichting, infraroodverwarming en zelfs stopcontacten mogelijk.

Het voordeel van een combinatie met uw woonveranda, is dat alle seizoenen in elkaar overvloeien en met elkaar verbonden zijn. Ofwel geniet u van bescherming tegen regen en koude door ramen, ofwel kan u optimaal genieten van het buitenleven in uw tuin.

Veranda in combinatie met Pergola

Een unieke Pergola op maat van uw woning?

Laat u inspireren door foto’s van onze recente pergola ontwerpen!

Over ons

Residence Veranda’s. Specialisten in Verandabouw. Daar waar kwaliteit en design elkaar ontmoeten.

Logo Residence Veranda's

© Residence Veranda's - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy